Alla vuxna katter är kastrerade, vaccinerade och id-märkta
Kattungar är vaccinerade och id-märkta
Hur kan jag adoptera en katt?

När du hittat en katt som du tror passar dig så ringer du telefonnumret som finns i varje katts annons.
Vi kan då förmedla telefonnumret till jourhemmet. När du har träffat katten i jourhemmet får du gå hem och tänka igenom om du är rätt hem för katten, sedan hör du av dig till oss igen och meddelar hur du vill göra.

Om du vill adoptera så bokar vi dag och tid för adoption.

Tänk på att katten kan leva länge så vi vill att du planerar för många år tillsammans med katten.
Om det inte skulle fungera med den nya familjemedlemmen av olika anledningar så kontakta oss.

Kattungar på 12 veckor adopteras inte ut som ensamkatter till ett nytt hem, man kan då adoptera en kattkompis från oss.

Adoption TINGAD

Nilouen härlig kille på ca 3 år, som just nu bor med sin  kompis Paddington. Nilou tycker människor är lite läskiga, framförallt människohänder och vill ännu inte låta sig klappas, men kan äta godis ur handen. Med tid, kärlek och tålamod kommer han säkert bli tryggare med oss människor,
På nätterna leker han gärna med sina möss och med mattor, eller så utforskar han hemmet. Han älskar mat och trivs bra med sin vän Paddington som oxå söker eget hem. I sitt nya hem vill Nilou ha en snäll kattkompis (kanske Paddington), vi tror inte han passar med små barn. Han är kastrerad, vaccinerad och idmärkt. Finns i Karlskoga. Är du den rätta för Nilou? Ring Linda på 070-6741700.
Pris 1300 kr


Adoption

Paddington - en rar farbror på ca 8 år som söker en lugn plats på jorden med sin alldeles egna människa. Han är fortfarande blygsam inför människor men kommer säkert bli en trygg misse med tid, kärlek och tålamod. Han mutas gärna med lite godis som äts ur handen. Paddington bor idag med sin kompis Nilou, de trivs bra ihop och kan gärna tänka sig bo tillsammans även i fortsättningen. Den här farbrorn har dessutom en charmig stump till svans. Självklart är han kastrerad, vaccinerad och idmärkt. Finns i Karlskoga. Är du den rätta för farbror Paddington? Ring Linda på 070-674100 och boka en dejt!
Pris 1300 kr. 

Adoption

Elsie undrar- Ser ni mig trots att jag är blyg och inte vågar ännu?
Elsie är som många av våra katter blyg och litar ännu inte på människor. Det gör alltid lite ont i hjärtat när vi skriver adoptionsinlägg om våra skyggisar, för vi vet att de nästan alltid får vänta länge på sina hem. Trots att Elsie är blyg och ännu inte tillåter människor att röra henne så kommunicerar hon på andra sätt. Hon blir glad när hon vet att hon ska få godis och tackar aldrig nej till att leka med både lekpinnar och glitterbollar. Det är underbart att få följa en skygg katts resa och utveckling till att våga.
Elsie vill bo i ett hem där hon kan få förståelse och tid för att utvecklas. Hon vill bo som innekatt i en trygg miljö med massor av kärlek. Vill du hjälpa, älska och finnas där för Elsie? Kontakta Melissa på 0725628739 och berätta mer om dig själv. Elsie är kastrerad, id-märkt och vaccinerad. Finns i Lindesberg.1300 kr


 

Adoption

Här har ni Ester, en svartvit skönhet på ca 5år. Hon har inte haft så mycket kontakt med människor innan jourhemmet, så hon är därför lite misstänksam mot oss tvåbeningar.
Hon tycker om att sitta och spana på vad som händer både utanför och innanför fönstret, och att leka med fjäderpinnar är även det en hobby som ligger henne varmt om hjärtat. Just nu får man inte klappa henne, så hon skulle behöva få komma till ett hem som har tålamod, för hon har redan kommit långt från det att hon blev infångad. Ester har kommit bra överens med andra kissar, så det är ingen fara om det finns en kattkompis, men små barn och hundar är nog inte hennes grej riktigt.
Med lite kärlek och mumsbitar tror vi att hennes mysiga sida kan visa sig ännu mer. Är du tvåbeningen som kan få henne på fall? Slå en signal till oss på nr 070-6741700. Ester är kastrerad vaccinerad och id-märkt. Finns i jourhem i Karlskoga.
Pris 1300 kr


Adoption TINGAD

Hej! Mitt namn är Nima och jag är en jättenyfiken kille på 3 år. Jag älskar att busa och mysa med människor.
Allt jag vill är att äntligen få ett tryggt ”för alltid”-hem. Det roligaste jag vet är när det händer saker, exempelvis när min människa diskar eller lagar mat. Jag hoppas alltid på att hon kanske tappar någonting gott (vilket hon faktiskt oftast gör), gärna skinka eller rostbiff. Men även ifall jag inte får någonting smaskigt så är jag alltid precis bakom och undrar vad som händer härnäst.
Jag är en väldigt lekfull och aktiv katt, och i mitt nuvarande jourhem finns massor med leksaker och även en kattkompis. Men jag känner inte att det är perfekt för mig. Även fast jag är katt själv, så har jag ibland lite svårt att förstå min kattkompis. Och jag längtar efter att få ha både människa men också massa leksaker för mig själv. Så därför vill jag i nuläget testa att vara ensam katt i mitt framtida hem. Min kind är bästa stället att bli kliad på! Men jag vill inte sitta i knä eller bli buren än, det kanske jag vågar i framtiden när jag blivit ännu mer modig. Jag är vääääärldens bästa jägare, i mitt jourhem sitter jag ofta ute på balkongen och kikar på fåglar. Men min högsta dröm är att få vara ute och vara en riktig musjägare. Jag gillar helt enkelt att ha mycket saker att göra, både med min familj men även kunna busa för mig själv.
Är du min nya livskamrat? Vi kan väl träffas och se om det klickar? Ring Linda 070-6741700 för en dejt. Jag är självklart kastrerad, vaccinerad och idmärkt. Finns i Karlskoga.Pris 1300 kr


Adoption

Härliga Matteo, en supergo kille på ca 2 år. När Matteo blivit trygg med sin människa så är han väldigt tillgiven. När han hittades var han väldigt tovig, så han har fått raka delar av pälsen. Han njuter nu av livet, men längtar ut. Han söker ett livslångt hem i en trygg miljö utan närhet till stora vägar. Han blir rädd och osäker vid höga ljud. Hans päls kräver pälsvård, viktigt att tänka på.
Han bor nu med en kattkompis och det funkar bra. Matteo är sedan tidigare van med kattlucka.

Är du hans nya kärleksfulla familj? Ring Linda 070-6741700 och berätta v ad du kan erbjuda denna härliga kille. Matteo är kastrerad, vaccinerad och id-märkt, finns i Karlskoga.
Pris 1300 kr.


Adoption

Sammetslena Filur är en fantastiskt go kille på ca 5 år. Han hittades i en park i Örebro där han ätit fågelfrön en tid. Han bor i dag tillsammans med en kattkompis som är väldigt framåt vilket gör Filur lite reserverad. Så om det finns en kattkompis i hans nya hem så behöver det vara en snäll katt som inte är för tuff. Filur gillar att mysa och gosa, om han ska blir utekatt så behöver man bo i en trygg miljö utan närhet till stora vägar.
Filur har drabbats av tandsjukdomen FORL som gör att han behöver kolla sina tänder troligtvis varje år. Vi har nyligen behandlats hans tänder så om ca 6 mån ska han på återbesök. Viktigt att du som adopterar Filur har ekonomi att fortsätta hans tandvård.
Längtar du efter en myskompis att dela dina dagar med? Då kanske Filur är den rätta <3
Kastrerad, vaccinerad och id-märkt, finns i Karlskoga. Ring Linda 070-6741700 för en dejt med denna myskille.
Pris 1300 kr