Alla vuxna katter är kastrerade, vaccinerade och id-märkta
Kattungar är vaccinerade och id-märkta
Hur kan jag adoptera en katt?

När du hittat en katt som du tror passar dig så ringer du telefonnumret som finns i varje katts annons.
Vi kan då förmedla telefonnumret till jourhemmet. När du har träffat katten i jourhemmet får du gå hem och tänka igenom om du är rätt hem för katten, sedan hör du av dig till oss igen och meddelar hur du vill göra.

Om du vill adoptera så bokar vi dag och tid för adoption.

Tänk på att katten kan leva länge så vi vill att du planerar för många år tillsammans med katten.
Om det inte skulle fungera med den nya familjemedlemmen av olika anledningar så kontakta oss.

Kattungar på 12 veckor adopteras inte ut som ensamkatter till ett nytt hem, man kan då adoptera en kattkompis från oss.


Adoption

TINGAD Hej mitt namn är Göta och jag är några år gammal. Har varit i mitt jourhem i några veckor nu och jag trivs som innekatt. I början var allting jätte läskigt och jag fräste så fort jourhemsmatte kollade på mig, men en av de katterna som redan fanns här har hjälpt mig och varit ett stort stöd för mig så nu är jag framme hela tiden. Älskar att sova i sängen tillsammans med jourhemsmatte och de andra katterna. Jag är speciellt förtjust i hankatten som ni kan se på bilden. Det är han som hjälpt mig med allt. Jag är väldigt pratglad och svarar gärna när jourhemsmatte pratar med mig, pratar även med de andra katterna. Älskar att titta på tv! Inte så förtjust i att sitta i fönstren och titta ut, men jag älskar att sitta och studera jourhemsmatte och lyssna när hon pratar. Jag önskar verkligen att jag får ett bra hem med andra snälla och Goa kattkompisar. Gärna med lite fart i så jag också blir modig!
Finns i jourhem i Karlskoga.
Pris 1300 kr


Adoption

Det här är Steen! En vacker herre på ca 8 år som är väldigt nöjd med sin tillvaro. Han har levt ett hårt och farligt liv på Stena Recycling innan han fångades in.
Älskar blötmat och skinka som är favoriten. Kattgodis är också gott, men skinka är bäst. Han vill gärna vara med och kolla när man lagar mat, för då vet man att man brukar få smaka en godbit. Han älskar att ligga och sitta i fönstret och titta ut på fåglar. Just nu har han en kattkompis som han tycker om. Älskar att sova vid ett element, där det är varmt och skönt. Kommer gärna fram på kvällar och klöser på katträdet och kollar runt lite. Vill gärna bli klappad på kinden och på hakan när han känner sig bekväm och trygg. En fin, lugn och härlig kille med andra ord, som söker ett lugnt hem med lite extra tålamod och förståelse. Är du den rätta för Steen? Kontakta Linda på 070-6741700 för mer info. Steen är kastrerad, vaccinerad och idmärkt, finns i Karlskoga.
Pris 1300 kr


 

Adoption

Nilou, en härlig kille på ca 3 år, som just nu bor med sin kompis Paddington. Nilou tycker människor är lite läskiga, framförallt människohänder, och vill ännu inte låta sig klappas, men kan äta godis ur handen. Med tid, kärlek & tålamod kommer han säkert bli tryggare med oss människor, På nätterna leker han gärna med sina möss och med mattor, eller så utforskar han hemmet. Han älskar mat och trivs bra med sin vän Paddington som oxå söker eget hem. I sitt nya hem vill Nilou ha en snäll kattkompis (kanske Paddington), vi tror inte han passar med små barn. Han är kastrerad, vaccinerad och idmärkt. Finns i Karlskoga. Är du den rätta för Nilou? Ring Linda på 070-6741700.
Pris 1300 kr


Adoption

Paddington - en rar farbror på ca 8 år som söker en lugn plats på jorden med sin alldeles egna människa.
Han är fortfarande blygsam inför människor men kommer säkert bli en trygg misse med tid, kärlek & tålamod. Han mutas gärna med lite godis som äts ur handen. Paddington bor idag med sin kompis Nilou, de trivs bra ihop och kan gärna tänka sig bo tillsammans även i fortsättningen. Den här farbrorn har dessutom en charmig stump till svans.
Självklart är han kastrerad, vaccinerad och idmärkt. Finns i Karlskoga. Är du den rätta för farbror Paddington? Ring Linda på 070-674100 och boka en dejt! Pris 1300 kr.