Alla vuxna katter är kastrerade, vaccinerade och id-märkta
Kattungar är vaccinerade och id-märkta

Hur kan jag adoptera en katt?

När du hittat en katt som du tror passar dig så ringer du telefonnumret som finns i varje katts annons.
Vi kan då förmedla telefonnumret till jourhemmet. När du har träffat katten i jourhemmet får du gå hem och tänka igenom om du är rätt hem för katten, sedan hör du av dig till oss igen och meddelar hur du vill göra.

Om du vill adoptera så bokar vi dag och tid för adoption.

Tänk på att katten kan leva länge så vi vill att du planerar för många år tillsammans med katten.
Om det inte skulle fungera med den nya familjemedlemmen av olika anledningar så kontakta oss.

Kattungar på 12 veckor adopteras inte ut som ensamkatter till ett nytt hem, man kan då adoptera en kattkompis från oss.

Katter som söker permanent hem


Mixi

Är du Mixis nya livskamrat?
Fina killen Mixi har gått från skygg till trygg under sin tid i det fantastiska jourhemmet!
Mixi är inte så busig av sig, men kan få sina ryck och leka själv eller med någon av sina kattkompisar. Den som adopterar honom kommer få världens gosigaste katt, när han väl får ett förtroende för dig. Väldigt kelig när han ska få mat och när han ligger i soffan och man klappar honom. Det går inte att bära eller lyfta honom än. Han är fortfarande osäker när han är ute på altanen och man vill gå fram och klappa honom, då kan han gå undan. Mixi har gått från att vara en osäker, skygg katt, till att blomma ut till en mycket go katt! Personen som ska adoptera Mixi bör vara en lugn person och låta honom komma fram i sin egen takt. Inga häftiga rörelser. Prata lugnt och fint.
Han funkar med andra katter. När jourhemmets katter busar så ligger han och kollar.

Kan du erbjuda ett tålmodigt och kärleksfullt hem? Kontakta Linda på 070-6741700 om du vill boka en dejt med Mixi.
Han är kastrerad, vaccinerad o chippad, finns att besöka Karlskoga. Pris 1600 kr.


Jeromie

Jeromie är en ung och busig kille som söker sitt alldeles egna hem.
Han är ännu lite blyg men gör sociala framsteg hela tiden. Jeromie har mycket spring i benen och behöver en rymlig boyta att få röra sig på. Han önskar också ett hem där man vill leka mycket med honom. Denna fine kille är född 2022 och är så klart kastrerad, vaccinerad och chippad. Adoptionspris 1600 kr. Finns att besöka i jourhem i Örebro.

Intresserad av Jeromie? Kontakta Ulrika på 070-5319030!


Chicko & Collin

Chicko (rödvit) och Collin (svartvit) är två goa killar som älskar varandras sällskap.
De är infångade på samma ställe och beräknas vara födda 2018. De båda bästisarna håller sig gärna nära varandra och tillsammans blir de nu snabbt allt mer trygga och sociala. 
Jourhemsmatte får gosa med Collin och han har börjat luta sig mot handen och vill ha mer . Chicko har dock från start varit den mest modiga av de två. De har på kort tid i jourhemmet gjort en fantastisk social resa och det är väldigt roligt att följa detta. De går ofta runt tätt ihop och buffar med huvudena kärvänligt mot varandra och speciellt på nätterna är det mycket lek och bus.
Killarna söker ett tryggt och lugnt gemensamt hem där de ges tid att fortsätta sina sociala resa mot att bli helt trygga. Ett hem där det finns utrymme för dom att springa ikapp och leka i. De är båda kastrerade, vaccinerade och chippade.
Adoptionspris 1600 kr/st. För att visa intresse, kontakta Ulrika på 070-5319030.


Missao

Fina Missao är en svart skönhet som söker ett lugnt och tryggt hem. 

 Hon kommer från ett ställe där ägaren inte längre får ha djur. Två dagar efter vi fick in henne födde hon fyra småttingar vilka alla är adopterade nu. Nu är det dags för Missao att hitta sitt egna kärleksfulla hem. Hon beräknas vara ca 1-2 år, är lite försiktig ännu men blir alltmer trygg hela tiden. Hon är busig och leker både själv och ihop med övriga katter i jourhemmet. Missao skulle gärna komma till ett hem där en trygg katt redan finns. Vi tror också att hon skulle uppskatta trygg utevistelse. 

 För intresse, kontakta Ulrika på 070-5319030. Missao finns i jourhem i Örebro, adoptionspris 1600 kr. Hon är kastrerad, vaccinerad och chippad.


Alfredo & Margherita

Två kära katt kompisar som önskar flytta till samma hem som är lugnt och har mycket tid att ge de.
Hanen Alfredo älskar att mysa och är intresserad av allt man gör, dock är han lite avvaktande när han träffar nya människor och gärna gått undan. Han behöver/vill ha mycket uppmärksamhet och är väldigt aktiv tillsammans med sin kompis Margherita. Hon är dock blygare än Alfredo men hänger gärna efter honom överallt. Vi får klappa henne när hon har
vilostunder och har sakta byggt upp tillit, det går att hantera båda för att borstas vilket de behöver ganska ofta.
Det vore fantastiskt om de kunde bo tillsammans då Margherita utvecklas mer när Alfredo är i närheten
Kan du öppna ditt hem för dessa finingar? De finns att besöka i Örebro för den som är seriöst intresserad. Kontakta Linda på 070-6741700 för mer info.
Båda katterna är vaccinerade, kastrerade och chippade. Pris 1600kr/st


Abbe

Abbe söker sitt för-alltid-hem.
Han kom till oss som privat omplacering pga ändrad livssituation hos förra ägaren.
Abbes är lugn, tillgiven, pratig, social, aningen ängslig, gosig, kelig, rutinälskare, matvrak, leker/busar gärna när han inte sover sina 16 timmar, vill gärna vara med där det händer och han är världens snällaste kille. Han är en innekatt på 7 år. Även om han till utseendet ser ut som en birma är det en helt vanlig huskatt. 
Abbe har tandsjukdomen FORL och har nyligen dragit ut sina första två tänder (han är försäkrad för FORL hos Agria). Han passar inte ihop med en hund. Besiktigad och omplacerad sedan en tid tillbaka. Han är för det mesta van vid att någon alltid är hemma.
Jag ser helst att han hamnar hos ett tryggt, stabilt, lugnt hem och gärna med en snäll kattkompis.
Givetvis är han kastrerad, vaccinerad och chippad. Pris 1 600 kr.
Är du intresserad av ett träffa Abbe? Kontakta Linda på 070-6741700.